Gratis proefles

Bereik je fitnessdoelen met personal training in Doorwerth

Ben je op zoek naar een manier om jezelf fitter, slanker of gewoonweg gezonder te voelen? Dan zit je bij Bootcamp Oosterbeek helemaal goed! Onze personal trainers maken namelijk een training op maat voor jou. Zo weet je zeker dat jouw training past bij jouw lichaam, leeftijd, niveau en doelen. En het beste van alles? We geven je persoonlijke begeleiding en motivatie om je fitnessdoelen te halen én te behouden!

Bij Bootcamp Oosterbeek werken we niet alleen aan je lichamelijke conditie, maar ook aan je voeding en leefstijl. Voeding is essentieel voor het bereiken van je fitnessdoelen. Daarom krijg je bij ons, indien gewenst, voedingsadvies, zodat je gezonde eetgewoonten kunt ontwikkelen die bij jouw levensstijl passen.

Personal fitness in Doorwerth is de perfecte manier om snel en effectief resultaat te zien. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of gewoon lekker wilt bewegen, onze personal trainers staan voor je klaar!  

Wil jij ook in beweging komen?

Wil jij komen trainen op de mooiste locaties in de buitenlucht? Neem contact op voor aanvullende informatie of boek een gratis kennismakingsles!

Buiten sporten op jouw niveau

Buiten sporten geeft niet alleen een boost aan je zelfvertrouwen, maar zorgt ook voor ontspanning en stressvermindering. Ben je bang dat buiten sporten minder uitdagend is dan binnen sporten? Bekijk dan onze video van een bootcamp training en ervaar zelf het uitdagingsniveau van onze workouts. 

Personal training in Doorwerth: sporten op jouw manier

Wil jij je sportieve doelen bereiken en je goed voelen? Bootcamp Oosterbeek biedt personal trainingen aan op de meest prachtige locaties in Doorwerth en omgeving. En als het kan, komen we zelfs bij jou thuis. Bij ons begint alles met een gratis kennismaking waar we samen een persoonlijk plan maken dat aansluit bij jouw wensen en doelen.  

Als je wilt, geven we je ook advies over gezonde voeding. Zo kunnen we samen de optimale combinatie vinden tussen sporten en eten, waardoor je het lichaam creëert en behoudt waar je altijd al van hebt gedroomd.  Zoek je een personal trainer in Doorwerth? Neem dan snel

contact met ons op voor een gratis kennismaking. We helpen je graag om je doelen te bereiken en samen gaan we voor jouw succes! 

Plan nu jouw persoonlijke training!

Ervaringen van klanten met personal training in Doorwerth

Bij Bootcamp Oosterbeek kun je personal training in Doorwerth krijgen van een professionele en enthousiaste coach. Of je nu wilt afvallen, spieren kweken of een gezonde leefstijl wilt, wij helpen je graag met je doelen. Onze personal training is op maat gemaakt en voor ieder niveau geschikt. Lees hieronder wat onze klanten zeggen over hun personal fitness ervaringen in Doorwerth. 

Recensies

Flexibel sporten met personal training

Bij Bootcamp Oosterbeek kun je sporten op flexibele tijden en locaties, onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Samen met je trainer stel je een persoonlijk plan op om je doelen te bereiken, of je nu wilt afvallen, sterker worden of beter in je vel zitten. Met personal training boek je snel en blijvend resultaat. Als je voor personal fitness in Doorwerth kiest bij Bootcamp Oosterbeek: 

  • Sport je wanneer en waar het jou uitkomt. 
  • Leer je alles over gezonde voeding.
  • Train je op maat en met plezier. 
  • Zie je snel verschil in je lichaam en geest. 
  • Train je een uur per keer. 

Je kunt ook kiezen voor duo personal training, waarbij je samen met een vriend of vriendin traint. Zo kun je samen sporten, elkaar steunen en motiveren. De tarieven hiervoor zijn: 

  • Personal training en coaching: € 70,- per uur.  
  • Duo personal training: € 40,- per persoon per uur.  

Wil je meer weten over personal fitness in Doorwerth? Neem dan contact op met Bootcamp Oosterbeek voor een gratis intakegesprek. 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op via onze contactformulier!