Gratis proefles

De voordelen van Personal Training

Wil je liever persoonlijk getraind worden door je eigen Personal Trainer? Dat kan bij Bootcamp Oosterbeek. Je krijgt trainingen die passen bij jouw niveau en doelen. Personal Training is maatwerk, gezellig en effectief. Dit is de snelste weg naar een fit, gezond en sterker lichaam. Met een personal trainer heb je namelijk een professionele coach die je persoonlijk begeleidt bij het behalen van jouw sportdoelen. Je sport op tijden en locaties die het beste aansluiten op jouw agenda, zodat je altijd kunt trainen op momenten dat het jou uitkomt. Bovendien kun je, indien gewenst, persoonlijk begeleid worden in voeding. Personal fitness is de snelste weg naar een fit, gezond en sterker lichaam. 

  • Je sport op tijden en locaties die het beste aansluiten op jouw agenda.
  • Je wordt, indien gewenst, persoonlijk begeleid in voeding.
  • De trainingen worden afgestemd op wat jij kan en wil bereiken. 
  • Personal training is de snelste weg naar resultaat.
  • De trainingen duren een uur.

Tarieven

Personal Training en Coaching: € 70,- 
Duo Personal Training is 2 personen tegelijk: € 40,- p.p.

Trainingen, workshops en lezingen voor onderwijsinstellingen en bedrijfsleven: op aanvraag

Persoonlijke training op maat

Als coach in vitaliteit en personal trainer kijk ik graag samen naar elk probleem of vraag waar je als mens tegenaan loopt. Voor iedere vraag of probleemstelling is er wel een oplossing. Ik kijk altijd met aandacht naar de mogelijkheden van jou als mens. Totaal... dus zowel fysiek, mentaal, sociaal en emotioneel in balans. Met mijn expertise als personal training coach heb ik de afgelopen jaren veel cliënten persoonlijk begeleid in het optimaliseren van hun persoonlijke gezondheid. 

De trainingen die ik geef vinden buiten plaats op de mooiste plekken in de omgeving van Oosterbeek en Arnhem of bij jou thuis als daar ruimte voor is. Als ervaren personal trainer daag ik je tijdens de trainingen uit om het maximale uit jezelf te halen. De trainingen zijn pittig maar sluiten wel precies aan op jouw lichaam. Als het nodig is, begeleid ik je persoonlijk in voeding, bewegen en rust. Met mijn kennis en ervaring als personal trainer kan ik je praktische tips geven die zorgen voor een leefstijlverandering en die bijdragen aan het optimaliseren van jouw gezondheid. 

Naast mijn opleidingen als holistische coach, MBSR mindfulness trainer en Paul Chek practitioner, heb ik mij ook gespecialiseerd in verschillende vormen van sport en beweging. Zo ben ik een ervaren MZV trainer, Cross trainer, Core stability en mobility specialist, Bootcamp instructeur, Krav Maga instructeur, Boks en Heavy Bag trainer en HIIT trainer.

Dit maakt mij een veelzijdige personal fitness coach die je kan helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen en het optimaliseren van jouw gezondheid en welzijn. 

Contact opnemen

Wat vinden anderen?

Inge

De aandacht die ik krijg om de oefeningen zo optimaal mogelijk uit te voeren is bijzonder. Ik merk dat ik sterker word, maar vooral dat mijn houding verbetert. Ik loop rechterop en heb daardoor minder blessures. Na een paar weken merkte ik al verschil. Ik beleef weer meer plezier aan bewegen. Sta uitgerust op, stap makkelijker op de fiets, wandel vaker en kijk iedere keer weer uit naar de gevarieerde training.

Ralf

Met veel weerstand ben ik begonnen aan een traject, maar door verschillende fysieke klachten en overgewicht was het echt nodig om te beginnen. Op een rustige manier heb ik mijn lichaam versterkt en ben ik veel gewicht kwijt geraakt. Het aanpassen van mijn voeding was daarbij een must. Ook daar goed bij begeleid door Erik, zodat het duurzaam is. Ik ben niet gaan diëten, maar bewuster gaan eten. Weerstand heeft plaatsgemaakt voor motivatie om gezond te blijven.

Veronique

Wat een fijne aandacht. Echt persoonlijk en doelgericht op mijn doelen. De aandacht gaat uit naar mij en naar de uitvoering van de oefeningen. Erik vindt dat belangrijk en ik merk dat ik een betere houding krijg en lekkerder in mijn vel zit. Ik begrijp nu wat vitaliteit betekent en hoe dat voelt.

Marijn

Erik is iemand die weet waar die het over heeft. Hij helpt je met je zelfvertrouwen, Je kan goed aangeven bij hem wat je wil, en dan gaat die er samen met jou mee aan de slag.

Ewoud

Na een aardige periode van stress en spanning (en lange tijd niet gesport te hebben) had ik behoefte aan bewegen en “de kop leeg maken”. Erik heeft dat vertaald naar ontspanning door inspanning. Daarnaast heb ik afgelopen jaren meerdere keren veel last van mijn rug gehad waardoor ik wel wat angst had om weer te gaan sporten, bang dat de rugklachten weer zouden opspelen.

Erik heeft mij op al deze onderdelen supergoed begeleid en ondersteund. Ik heb nu weer vertrouwen in mijn rug en lichaam en door het sporten voel ik mijn sterker, fitter en relaxter. De afwisseling in de verschillende trainingen vind ik heel erg leuk, geen training is hetzelfde. Een paar weken geleden zelfs voor het eerst een bokstraining gehad, heel tof!

Eriks benadering is positief, stimulerend en er is altijd ruimte voor een echt gesprek.

Kristel

Twee maanden geleden ben ik bij Erik met PT begonnen. Omdat ik kampte met een knieblessure die maar niet overging en ik heel graag de 8 km van Amsterdam wil kunnen hardlopen in oktober, kreeg ik van meerdere mensen het advies PT te gaan doen. Ook wilde ik graag weer beter in mijn vel komen, de zgn corona kilo’s. Ik ben heel blij dat ik met PT begonnen ben. De persoonlijke aandacht die jij geeft, met ook veel aandacht op je mindset vind ik heel fijn. Ik krijg heel veel energie van de training, ik merk dat ik meer focus heb zowel tijdens de les als de rest van de week.
Eric

Als je weinig tijd hebt en geen zin hebt in een sportschool, helpt Erik met een uur per week trainen je conditie sterk vooruit.
Flore

Geen smoesjes nodig.
De trainingen van Erik zijn gevarieerd, gezellig en goed afgestemd op je persoonlijke wensen en sportieve ambities.
Leonie

Echt, een aanrader!
Het afgelopen jaar heb ik één op één met Erik gesport. Ik ben hiermee begonnen op een moment dat het mentaal en lichamelijk niet goed met mij ging. Ik moest het sporten weer vanaf nul opbouwen en ik had zelf geen idee waar te beginnen. Erik heeft me hiermee fantastisch geholpen. Fysiek ben ik weer fit en sterk, waarschijnlijk sterker dan ooit. Ook in het herstel op mentaal vlak heeft Erik een belangrijke rol gespeeld met zijn steun, luisterend oor en door het sporten verkregen inzichten.
De trainingen erg gevarieerd en aangepast aan je niveau.
Deze zomer ga ik genieten van het feit dat ik weer kan beachvolleyballen, maar in het najaar zal ik zeker regelmatig bij de bootcamptrainingen van Erik te vinden zijn.
Eimert-Jan

‘Fysiek en mentaal in balans’. Dat is voor mij de belangrijkste reden om onder begeleiding van Erik te sporten. Een keer in de week spar ik met Erik. Erik is zeer kundig, professioneel en altijd goed voorbereid. Hij is in staat om fysiek het uiterste uit je zelf te halen en coacht je daarbij om ook mentaal sterker te worden. Daarnaast is er ook ruimte voor een grap en een grol. Erik is namelijk  ook gewoon een leuke vent! Ik heb een drukke baan en voor mij is deze wekelijkse inspanning dan ook een ontspanning.
Marlene

Erik zorgt ervoor dat je je grens continue blijft opzoeken en het beste uit jezelf haalt. Hele fijne begeleiding, en trainingen op maat.

Brenda

Trainen met Erik is een pittig feestje!
Met training in kracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen werken we aan een betere balans tussen mijn mentale en fysieke kracht. Erik stimuleert en daagt uit, met bijzondere aandacht voor mijn grenzen en blokkades. Voor het uur samen stelt hij met aandacht en variatie een persoonlijk schema op, die ik zelf 1 á 2 keer per week op eigen kracht en gelegenheid kan herhalen.
Deze vorm van training kan ik in mijn drukke schema erg goed toepassen.
Paulien

Al vanaf mijn studententijd ben ik gek op sport: hardlopen, mountainbiken, wielrennen, ik doe het allemaal even graag. Toch ging het hardlopen altijd al gepaard met veel ups & downs. Na het lopen van een halve marathon hield ik langdurig last van een runnersknee. Eenmaal hersteld van mijn runnersknee kreeg ik pijn in mijn lies tijdens het lopen. Mijn fysiotherapeut gaf aan dat al deze klachten voortkwamen uit zwakte van mijn rompspieren waardoor ik niet langdurig een goede loophouding kon vasthouden. Hij adviseerde oefeningen om mijn rompspieren te versterken. De oefeningen hielpen goed maar waren saai waardoor ze er na een aantal weken al weer bij in schoten. Gevolg: de pijnklachten tijdens het hardlopen kwamen terug. Mijn vriendin vroeg me of ik eens met haar mee wilde doen met haar personal training sessies met Erik. Omdat ze erg enthousiast was over haar PT sessies met Erik was ik nieuwsgierig geworden en ging ik graag met haar mee. Tijdens mijn eerste kennismakingstraining trof ik Erik met 2 autobanden in zijn armen. Wel flinke autopech dacht ik nog. Maar niets was minder waar. De banden waren trainingsmateriaal!  De training was zwaar, maar ook leuk en afwisselend. Na deze eerste training besloot ik om wekelijks bij Erik te trainen. Inmiddels is dit een jaar geleden. In dit jaar was er geen training hetzelfde. Elke training is weer een nieuwe uitdaging en helpt grenzen te verleggen. Dit maakt dat ik nog altijd met veel plezier train bij Erik. En wat betreft de pijnklachten bij het hardlopen: die zijn er niet meer. Binnenkort staat er sinds jaren weer een halve marathon op mijn programma.

Wil jij ook in beweging komen in een personal training traject?

Neem contact op voor aanvullende informatie of kennismakingsgesprek!