Gratis proefles

Super stoere verjaardagsfeestjes voor iedereen vanaf 7 jaar!

Ben je op zoek naar een heel origineel, vernieuwend, spannend en leuk idee voor een verjaardagsfeestje? Laat je dan verrassen door Bootcamp Oosterbeek!

>Feest met een militair thema

De kinderen krijgen een verkorte militaire opleiding. Ze moeten laten zien dat ze uit het juiste hout zijn gesneden door de opdrachten goed uit te voeren. 

>Opgeleid worden tot een geheim agent 007

De kinderen worden opgeleid tot misschien wel de nieuwe James Bond 007. Als geheim agent of spion moet je natuurlijk diverse uitdagingen aangaan om te laten zien dat jij een spion kunt zijn.

Deze activiteiten worden altijd begeleid door een enthousiaste, ervaren en deskundige trainer.

Contact opnemen

Activiteiten

Navigeren in het donker

De groep krijgt als opdracht om zich te verplaatsen in het donker. Met een blinddoek om moeten ze onder een brug door. Alleen door samen te werken kunnen zij de opdracht voltooien.

Zoek de sniper

Een sluipschutter in het leger noemen ze ook wel een Sniper. Een Sniper is meester in camoufleren. Met een Ghillie (Sniperpak) trekt de sluipschutter het vijandelijk gebied in om ongezien de vijand uit te schakelen. Aan de kinderen de taak om de jarige job te vinden die ergens verstopt ligt in het bos met een Sniper Gilli.

Klimmen en klauteren

De deelnemers krijgen de opdracht om van links naar rechts te klimmen zonder de grond te raken. Het lijkt misschien makkelijk, maar het is een echte uitdaging.

Vechtsporten

We gebruiken stootkussens, we maken trappen, stoten en knietjes. Een heerlijke uitlaatklep voor de jongelui. Later in het bos moeten ze hun vechtsport skills gebruiken als ze in een hinderlaag terechtkomen van de vijand.

Kaartlezen

Ze krijgen een basistraining in kaart lezen. Hoe herken je bospaden? Hoe navigeer je met een kaart? Hoe herken je weilanden bossen, wegen en huizen? De groep moet naar verschillende punten in het bos navigeren waar ze opdrachten krijgen.

Eindopdracht Militaire EHBO

Een buddy is gewond geraakt en moet verbonden worden. Ondertussen moet de rest van de groep de vijand op afstand houden. Dit is een spectaculaire eindopdracht die ze nooit meer vergeten.

Overige informatie

De kinderfeestjes duren gemiddeld 2 uur. De kinderen hebben dan thuis al een lekker stuk taart gegeten of iets anders. Halverwege de activiteiten houden we in het bos een korte pauze om wat te drinken en te eten. Het is de bedoeling dat jullie dit zelf meenemen. Dit kunnen sapjes en snoepjes zijn of bijvoorbeeld vers fruit.

​Leeftijd vanaf 7 jaar.

De investering voor een militair verjaardagsfeestje is €175,- incl. btw voor een groep tot maximaal 15 deelnemers.

Het verjaardagsfeestje wordt in Oosterbeek (Adres: Mariendaal 4, Oosterbeek.) gegeven.

We verzamelen bij het picknick bankje voor de parkeerplaatsen van de auto’s.

Uiteraard zijn feestjes in andere thema’s en op locatie ook bespreekbaar. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Contact opnemen

Wil jij ook in beweging komen?

Wil jij komen trainen op de mooiste locaties in de buitenlucht? Neem contact op voor aanvullende informatie of boek een gratis kennismakingsles!