Gratis proefles

Bootcamp en spiertraining

Tijdens Bootcamp maken we gebruik van functionele trainingsmaterialen en belastingsvormen die we tegenkomen tijdens het buitensporten. Door oefeningen te doen waarbij je vooral met je eigen lichaam werkt verbeter je in een korte tijd je spierkracht. Alle spieren komen aan bod tijdens Bootcamp. Rugspieren, borstspieren, beenspieren, bilspieren, triceps en buikspieren! Het is leuk om te ervaren dat je snel een betere techniek ontwikkelt en sterker wordt dankzij Bootcamp!

Tips

  • Eet 1,5 à 2 uur voor de training een voedzame maaltijd
  • Ga door met elke oefening tot je niet meer kunt
  • Eet twee keer per week vis
  • Slaap minimaal 7 á 8 uur per nacht voor een goed herstel
  • Train bij voorkeur twee keer per week voor een optimaal resultaat

Spierpijn?

Sommige mensen die ik spreek houden niet van spierpijn. Op zich kan ik me daar wel in vinden, want het kan ongemakkelijk aanvoelen. Zelf bekijk ik het anders. Ik ben blij met spierpijn! Voor mij is spierpijn een bevestiging dat er goed is getraind. De spieren zijn zich namelijk aan het herstellen. Het is een spiereigenschap om zich sterker te maken zodat het de volgende keer de belasting beter kan verdragen. Je wordt dus fitter en sterker na spierpijn!

Wil jij ook in beweging komen?

Wil jij komen trainen op de mooiste locaties in de buitenlucht? Neem contact op voor aanvullende informatie of boek een gratis kennismakingsles!