Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng alle ingrediënten, behalve de honing en de kaneel, in een kom. Zorg dat de honing vloeibaar is (bijvoorbeeld door de pot honing in heet water te zetten voor een paar minuten). En meng de kaneel erdoor. Schep de honing vervolgens door de muesli. Bekleed de bakplaat met bakpapier en verdeel de muesli erover. Afhankelijk van de hoeveelheid muesli en de grootte van je bakblik, zul je de muesli in twee of meer porties roosteren. Doe de eerste portie vier minuten in de oven, schep om en rooster nog ongeveer vier minuten, tot deze net begint te verkleuren. Laat het goed afkoelen en bewaar in een luchtdichte pot. Gemaakt door: Jacqueline Toelichting: Met dit recept kun je eindeloos variëren: walnoten, pecannoten, hazelnoten of paranoten, pruimen, (ongezwavelde) abrikozen of dadels. Het smaakt allemaal heerlijk bij je ontbijt. Wil je een glutenvrije variant, gebruik dan alleen boekweit of haver als granen
0 Reacties
Bereiding:
Was de sla en dep ze droog. Doe ze in een kom. Schil en snijd de avocado en mango in blokjes. Snijd de cherrytomaaatjes doormidden en snijd de bosui in ringen. Verdeel alle groenten en fruit over de sla. Meng door elkaar. Snijd de gerookte kipfilet in blokjes en verdeel deze over de salade. Rooster de pijnboompitten in een droge pan en laat deze afkoelen. Kook ondertussen de eieren gaar. Sprenkel de dressing over de salade en strooi de geroosterde pijnboompitjes overheen. Snijd het ei in de lengte in vieren en leg deze op de salade. Gemaakt door: Marlie
|
Bootcamp foodHeerlijke pure gezonde recepten voor sporters. Archief
Februari 2017
Categorieën
Alles
|