Gratis proefles

Personal training in de natuur van Wolfheze

Zoek je een effectieve manier om fitter te worden? Dan is personal training bij Bootcamp Oosterbeek in Wolfheze iets voor jou! 

Bij Bootcamp Oosterbeek train je buiten op prachtige locaties in de natuur in de omgeving van Wolfheze. Wij geloven dat voeding en lichaamsbeweging samen de beste manier zijn om resultaten te bereiken en te behouden. Daarom bieden wij bij Bootcamp Oosterbeek, indien gewenst, ook voedingsadvies en coaching aan. Op deze manier kun je een gezond en gebalanceerd voedingspatroon ontwikkelen dat perfect bij jouw doelen en levensstijl past. 

Wil je meer weten over personal training in Wolfheze? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen, doelen en mogelijkheden, en stellen we een plan op maat voor je op. 

 

Plan nu jouw persoonlijke training!

Ontdek het uitdagingsniveau van onze personal trainingen in Wolfheze

Bij Bootcamp Oosterbeek geven wij jou de kans om te sporten in de prachtige natuur van Wolfheze. Wij geloven dat een groene omgeving jou meer zelfvertrouwen geeft en dat sporten in de buitenlucht zorgt voor een ontspannen gevoel en vermindering van stress. Ben je bang dat buitensporten minder uitdagend is dan binnen sporten? Kijk dan snel naar onze video van een van onze bootcamp-trainingen en ontdek het uitdagingsniveau van onze trainingen. 

Bootcamp Oosterbeek: jouw personal trainer in Wolfheze

Of je nu wilt afvallen, spieren wilt kweken of fit wilt worden, wij staan klaar om je te helpen, je goed in je vel te laten voelen.  

Bij Bootcamp Oosterbeek geven we personal trainingen op de mooiste plekjes in Wolfheze en omgeving, en als het kan, zelfs bij jou thuis! Tijdens een eerste kennismaking stellen wij een persoonlijk plan op, helemaal aangepast aan jouw doelen en mogelijkheden. Indien gewenst, geven wij je ook praktische tips over gezonde voeding, zodat je de perfecte balans kunt vinden tussen sport en eten. Zo krijg en behoud je dat lichaam waar je altijd al van droomde.  

Dus, ben jij op zoek naar een personal trainer in Wolfheze? Twijfel niet en neem contact met ons op voor een gratis kennismaking. Samen gaan we voor jouw doelen! 

Wil jij ook in beweging komen?

Wil jij komen trainen op de mooiste locaties in de buitenlucht? Neem contact op voor aanvullende informatie of boek een gratis kennismakingsles!

Ervaringen van tevreden klanten

Bij Bootcamp Oosterbeek zijn we trots op onze klanten in Wolfheze die hun persoonlijke doelen hebben behaald met onze hulp. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt kweken of gewoon een gezonde levensstijl wilt hebben, wij staan voor je klaar. Onze jarenlange ervaring in personal fitness in Wolfheze en omgeving maakt ons de beste personal trainer voor jou.  

Recensies

Fit en gezond met personal training in Wolfheze: tarieven en opties

Geen tijd, maar toch fit en gezond willen blijven? Bootcamp Oosterbeek heeft dé oplossing voor jou met personal training in Wolfheze! Onze personal trainers geven jou alle aandacht die je nodig hebt en stellen een training op maat samen die perfect past bij jouw doelen, niveau en wensen. Het beste van alles is dat we al onze trainingen buiten doen in de mooie omgeving van Wolfheze! En als kers op de taart, word je begeleid door een enthousiaste personal trainer die je motiveert en coacht. 

Als je graag met een vriend of vriendin wilt trainen en samen werken aan een gezonde levensstijl, dan hebben we ook duo personal trainingen beschikbaar! Samen stimuleer en motiveer je elkaar om jullie doelen te bereiken. De prijzen zijn als volgt: 

  • Personal training en coaching kost €70,- per uur. 
  • Duo personal training kost €40,- per persoon per uur. 

Naast onze personal trainingen bieden we ook workshops, lezingen en trainingen aan over gezonde voeding, trainingsmethoden en andere aspecten van een gezonde levensstijl.  

  • De prijs voor onze workshops, lezingen en trainingen bedraagt €100,- per uur, exclusief btw. 

Dus waar wacht je nog op? Heb je vragen of wil je meer informatie over onze workshops, lezingen of trainingen? Aarzel niet en neem contact met ons op! We staan te popelen om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen. 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op via onze contactformulier!