Gratis proefles

Personal training in Renkum bij Bootcamp Oosterbeek

Ben je op zoek naar een manier om slanker, fitter of gezonder te worden? Dan is personal training bij Bootcamp Oosterbeek iets voor jou. Personal training is een training die helemaal is afgestemd op jouw wensen en doelen. Bij Bootcamp Oosterbeek krijg je een persoonlijk trainingsplan dat rekening houdt met jouw lichaamsbouw, leeftijd, niveau en fitnessdoelen. Onze personal trainer zal je begeleiden en motiveren om je doelen te bereiken en te behouden.

Wij hebben veel ervaring met personal fitness in Renkum en kunnen je ook helpen met het aanpassen van jouw voedingspatroon. Voeding speelt namelijk een grote rol bij het behalen van jouw fitnessdoelen.

Als je kiest voor personal training in Renkum, word je uitgedaagd om je fitnessdoelen te realiseren en te behouden.

Wil je ook een gratis intakegesprek aanvragen?

Neem dan contact op via onze contactformulier!

Personal training in de natuur

Als je van sporten in de natuur houdt, dan is Bootcamp Oosterbeek iets voor jou! Sporten in de buitenlucht geeft je meer zelfvertrouwen, ontspanning en minder stress. Ben je benieuwd of de sporten in de buitenlucht wel uitdagend genoeg is?
Bekijk dan onze video en laat je overtuigen!

Personal training op maat bij Bootcamp Oosterbeek

Bij Bootcamp Oosterbeek staan we voor je klaar om je te begeleiden en te motiveren.

Wij bieden personal trainingen aan op verschillende locaties in Renkum en omstreken, of zelfs bij jou thuis als dat mogelijk is! We beginnen met een gratis intakegesprek waarin we jouw wensen en mogelijkheden bespreken. Op basis daarvan maken we een persoonlijk plan dat helemaal bij jou past. Ook geven we je advies over hoe je gezond kunt eten, zodat je een optimale combinatie hebt van sport en voeding. Zo werk je op een leuke en effectieve manier aan jouw droomlichaam.

Dus, wil jij een personal trainer in Renkum die jou helpt je doelen te bereiken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij gaan samen met jou de uitdaging aan!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op via onze contactformulier!

Ervaringen van tevreden klanten

Wil je weten hoe blij onze klanten zijn met personal training in Renkum? Bij Bootcamp Oosterbeek helpen we je graag met je doelen, of je nu wilt afvallen, spieren kweken of een gezonde leefstijl wilt. De afgelopen jaren hebben we met veel plezier personal training gegeven in de omgeving van Renkum. Onze klanten vertellen je graag over hun personal fitness ervaringen bij ons.

Recensies

Personal fitness in Renkum: tarieven voor individuele en duo trainingen

Wil je fit en gezond blijven, maar heb je weinig tijd? Dan is personal training de oplossing voor jou. Met persoonlijke aandacht verzorgen we een training op maat die past bij jouw doelen, niveau en wensen. Je kunt ook voedingsadvies krijgen als je dat wilt.

Train je liever samen met een vriend of vriendin? Kies dan voor duo personal training. Zo kun je elkaar stimuleren en samen werken aan een gezonde leefstijl. Je betaalt dan minder per persoon per uur. De prijzen voor personal training in Renkum zijn:

  • Personal training en coaching kosten € 70,- per uur.
  • Voor duo personal training betaal je € 40,- per persoon per uur.

Wil je meer weten over gezonde voeding, trainingsmethoden of andere aspecten van een gezonde levensstijl? Wij geven ook workshops, lezingen en trainingen voor € 100,- per uur (exclusief 21% btw).

Plan nu jouw persoonlijke training!