Gratis proefles

Train op jouw niveau met een personal trainer in Oosterbeek

Wil je gezonder en fitter worden? Dan is personal training in Oosterbeek iets voor jou! Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of lekkerder in je vel wilt zitten, onze personal trainers helpen je graag.

Bij ons krijg je een trainingsplan op maat van een ervaren en professionele trainer. Wij houden rekening met jouw lichaam, leeftijd, niveau en doelen. Onze personal trainers motiveren en stimuleren je om het beste uit jezelf te halen.

Indien gewenst bieden wij ook voedingsadvies aan. Voeding is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. Wij helpen je een voedingspatroon te ontwikkelen dat bij jou past.

Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Onze trainers staan klaar om jou te helpen!

 

Wil jij ook in beweging komen in een personal training traject?

Neem contact op voor aanvullende informatie of kennismakingsgesprek!

Personal training in de natuur

Bij Bootcamp Oosterbeek sport je buiten in de prachtige natuur van Oosterbeek. Sporten in een groene omgeving geeft je zelfvertrouwen een extra boost en zorgt voor ontspanning en vermindering van stress. Vraag je je af of buitensporten minder uitdagend is dan binnen sporten? Bekijk dan de onderstaande video van onze bootcamp-training om een goed beeld te krijgen van het uitdagingsniveau van onze trainingen. 

Een plan op maat voor jouw fitnessdoelen

Wil je afvallen, spieren kweken of fit worden of blijven? Wij hebben de juiste formule of maken een plan op maat voor jou. Wij combineren personal training en voedingsadvies aangepast aan jouw doelen en mogelijkheden. 

Wij trainen op mooie locaties of, indien mogelijk, bij jou thuis. Onze trainingen zijn leuk, gezellig, pittig en effectief. Wij geven je, wanneer gewenst, tips over gezonde en eerlijke voeding die je energie en uithoudingsvermogen geven. Zo vind je de balans tussen bewegen en eten. 

Wij helpen je graag een gelukkig en gezond lichaam te krijgen en te behouden. Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor een gratis kennismaking. We kijken ernaar uit om met jou te trainen! 

Plan nu jouw persoonlijke training!

Ervaringen van tevreden klanten

Wil je weten hoe blij onze klanten zijn met onze personal training in Oosterbeek? Of je nu wilt afvallen, spieren wilt kweken of gewoon gezonder wilt leven, Bootcamp Oosterbeek is de perfecte plek voor jou. We delen graag hun ervaringen met ons. Laat ons je helpen om het beste uit jezelf te halen en de fitste versie van jezelf te worden. 

 

Recensies

Tarieven en mogelijkheden

Bij Bootcamp Oosterbeek bieden wij je een persoonlijk traject aan waarbij je kunt trainen op de tijd en plek die jou het beste uitkomen. Ook krijg je advies over voeding, als je dat wilt natuurlijk. Als je kiest voor personal fitness in Oosterbeek bij Bootcamp Oosterbeek, dan krijg je: 

  • Een enthousiaste personal trainer in Oosterbeek die je motiveert en ondersteunt om je sportieve doelen te halen. 
  • Flexibele en leuke trainingen in de buitenlucht, op jouw niveau en met persoonlijke aandacht. 
  • Voedingsadvies op maat als je dat wilt. 
  • Trainingen van een uur per keer. 

Liever samen met een vriend of vriendin wil trainen, dan is duo personal training ook mogelijk. Zo kunnen jullie elkaar stimuleren en samen werken aan jullie doelen onder begeleiding van een personal trainer. Je traint buiten, ergens in de omgeving van Oosterbeek, in de frisse lucht. De kosten hiervoor zijn: 

  • Voor personal training betaal je €70,- per uur.  
  • Voor duo personal training betaal je €40,- per persoon per uur.  

Wil je meer weten over gezonde voeding, trainingsmethoden of andere aspecten van een gezonde levensstijl, dan zijn onze workshops, lezingen en trainingen wellicht iets voor jou. Dit kost €100,- per uur (exclusief 21% btw). 

Wil je ook een gratis intakegesprek aanvragen?

Neem dan contact op via onze contactformulier!