Gratis proefles

Personal Training in Arnhem bij Bootcamp Oosterbeek

Wil jij afvallen, sterker worden of gewoon gezonder leven? Dan kan personal training bij Bootcamp Oosterbeek jou helpen. Personal training is een training die speciaal voor jou is gemaakt om jouw fitnessdoelen te bereiken. Bij Bootcamp Oosterbeek krijg je een op maat gemaakt trainingsprogramma op basis van jouw lichaamstype, leeftijd, niveau en fitnessdoelen. Onze personal trainer zal je persoonlijk steunen om gemotiveerd te blijven en je doelen te halen. 

Wij hebben jarenlange ervaring met personal fitness in Arnhem en helpen je, indien gewenst, ook bij het verbeteren van jouw eetgewoonten. Voeding is namelijk heel belangrijk voor het bereiken van jouw fitnessdoelen.  

Als je kiest voor personal training in Arnhem, word je gestimuleerd om je fitnessdoelen te bereiken en vast te houden. 

Wil jij ook in beweging komen in een personal training traject?

Neem contact op voor aanvullende informatie of kennismakingsgesprek!

Personal fitness in de frisse buitenlucht

Kom sporten in de prachtige natuur van Arnhem bij Bootcamp Oosterbeek! Onze buitenworkouts zorgen niet alleen voor een extra boost aan zelfvertrouwen, maar ook voor ontspanning en stressvermindering. Denk je dat buitensporten minder uitdagend is dan binnensporten? Bekijk dan snel onze video van een bootcamptraining en ontdek zelf het uitdagingsniveau van onze trainingen.

Bootcamp Oosterbeek: jouw personal trainer in Arnhem

Wat je ook wilt bereiken op sportief gebied, wij zijn er om je te ondersteunen en je een goed gevoel te geven.  

Bootcamp Oosterbeek biedt personal trainingen aan op prachtige locaties in Arnhem en omstreken, en zelfs bij jou thuis als het mogelijk is! We beginnen met een gratis kennismaking waar we een persoonlijk plan voor je maken. Als je dat wilt, helpen we je ook met advies over gezonde voeding, zodat je een optimale combinatie kunt maken tussen sport en voeding. Zo kun je het lichaam creëren en behouden waar je altijd al naar verlangde.  

Dus, zoek jij een personal trainer in Arnhem? Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een gratis kennismaking. Samen gaan we voor jouw doelen! 

Wil jij ook in beweging komen?

Wil jij komen trainen op de mooiste locaties in de buitenlucht? Neem contact op voor aanvullende informatie of boek een gratis kennismakingsles!

Personal Training in Arnhem: Klanten doen hun verhaal

Bij Bootcamp Oosterbeek krijg je persoonlijke training op maat in Arnhem. Onze trainers helpen je bij het bereiken van jouw doelen. Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met personal training in Arnhem. Bekijk nu de beoordelingen! 

Recensies

Flexibele personal training in Arnhem: train wanneer het jou uitkomt bij Bootcamp Oosterbeek

Geen tijd, maar toch fit en gezond willen blijven? Bootcamp Oosterbeek heeft dé oplossing voor jou met personal training in Arnhem! Onze personal trainers geven jou alle aandacht die je nodig hebt en stellen een training op maat samen die perfect past bij jouw doelen, niveau en wensen. Het beste van alles is dat we al onze trainingen buiten doen in de mooie omgeving van Arnhem!  

Als je graag met een vriend of vriendin wilt trainen en samen werken aan een gezonde levensstijl, dan hebben we ook duo personal trainingen beschikbaar! Samen stimuleer en motiveer je elkaar om jullie doelen te bereiken. De prijzen zijn als volgt: 

  • Personal training kost €70,- per uur. 
  • Duo personal training kost €40,- per persoon per uur. 

Naast onze personal trainingen bieden we ook workshops, lezingen en trainingen aan over gezonde voeding, trainingsmethoden en andere aspecten van een gezonde levensstijl.  

  • De prijs voor onze workshops, lezingen en trainingen bedraagt €100,- per uur, exclusief btw. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze workshops, lezingen of trainingen? Aarzel niet en neem contact met ons op! We kunnen niet wachten om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen.  

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op via onze contactformulier!