Gratis proefles

Bootcamp en conditie

Tijdens Bootcamp maken we een combinatie van spierversterkende oefeningen en hoge intensiteit cardio intervaloefeningen. Dit houdt in dat je een korte tijd intensief beweegt en aansluitend de hartslag weer laat verlagen. Vaak zijn we bezig met een interval- en conditie-oefening. Bijvoorbeeld 15 Seal Jumps, 15 Mountain Climber en de heuvel twee keer oprennen. Dit is zwaar, maar iedereen, beginner of ervaren sporter kan deze oefeningen op zijn eigen niveau uitvoeren. We wisselen regelmatig af in conditie-oefeningen zodat het lichaam elke keer weer nieuwe trainingsprikkels krijgt. Zo ontwikkel je snel een betere conditie tijdens de Bootcamp!

Voel je fit!

Het is heerlijk om een goede conditie te hebben! Je zal merken dat je karakter verbetert en de wilskracht om dingen aan te pakken neemt toe. Je energiebalans door de dag heen zal vele malen beter worden! Je gezondheid gaat vooruit en je gaat er beter uit zien! Wat wil je nog meer? Begin met Bootcamp!

Vetverbranding

Interval- en conditie-oefeningen zorgen voor een grote after burning. Dat houdt in dat je lichaam één tot twee dagen na de training door gaat met het verbranden van vetmassa.

Wil jij ook in beweging komen?

Wil jij komen trainen op de mooiste locaties in de buitenlucht? Neem contact op voor aanvullende informatie of boek een gratis kennismakingsles!