Gratis proefles

Krachttraining voor een slanker lichaam

Krachttraining is één van de meest effectieve trainingsvormen om een slanker lichaam te krijgen. Dankzij krachttraining verbrandt je lichaam tot wel 2 dagen na de training vetmassa. Ook zal je lichaam dankzij meer spiermassa in de toekomst slanker blijven.

Tijdens de Bootcamp doen we veel aan krachttraining. We trainen alle spieren in het lichaam. Als je twee keer per week traint zal je snel resultaat behalen. Dankzij krachttraining wordt je lichaam snel slank en fit.

Intervaloefeningen voor een slanker lichaam

Intervaloefeningen zorgen er voor dat je tijdens de Bootcamp training veel calorieën verbrandt. Intervaloefeningen zijn oefeningen waarbij je korte explosieve bewegingen maakt. Deze oefeningen zijn zeer effectief als je wil afvallen. Net zoals bij krachttraining zorgen intervaloefeningen voor een lange after burning van je vetmassa. Je lichaam gaat twee dagen door met het verbranden van vetmassa dankzij deze trainingsvorm.

Bootcamp bevat de beste trainingsvormen voor een slank lichaam

Zoals je leest is krachttraining in combinatie met intervaloefeningen een optimale trainingsmethode voor het afvallen. Bij Bootcamp Oosterbeek hebben we een groot lesaanbod voor beginners en ervaren sporters.

Ons advies is om 2x per week te gaan Bootcampen voor een optimaal resultaat.

Wil jij ook in beweging komen?

Wil jij komen trainen op de mooiste locaties in de buitenlucht? Neem contact op voor aanvullende informatie of boek een gratis kennismakingsles!